Koh tao sköldpaddornas ö!

Hallåj!

Länge sen nu igen i know, men vi har haft fruktansvärt dåligt med wifi de senaste veckorna.. Full moon var iaf as nice! Skit kul hade vi, går inte ens att beskriva hur de var haha riktigt kul att fått uppleva de iaf.

Kan också säga att de senaste veckorna har vi haft pool!!!:D ren jäkla lycka alltså, hihi. Efter full moon tog vi de lugnt någon dag, sen drog Frida o tjejerna på thaiboxning, medan jag hängde med tre killar från nya Zeeland som jag träffat och hade verkligen resans bästa kväll med dem! Funderar nästan nu på att resa dit och jobba i höst eller på en gång, man ska inte leva i nyfikenhet resten av livet har jag fått höra av en god vän;) kan ju vara mannen i mitt liv!!

Koh tao är äckligt roligt också! Som sagt de sista veckorna har vart crazy, kanske beror på att vi har vart 10pers som umgåtts osv. Festat en hel del och de har vart så jävla kul bara. Igår var vi också ut med en egen båt och snorklade mm. Och ikväll ska vi köra en arrangerad "barrunda" får man ett linne så alla ser likadana ut och går mellan olika barer och får gratis shots, de gillar vi!

Inte långt kvar nu på vår resa och jag börjar få panik, har ju inget riktigt liv att komma tillbaka till känner jag. Vi drar nog härifrån på lördag och mellan landar i hoa hin någon dag innan de blir Bangkok för hela slanten! Där ska vi fira thailändsk nyår, shoppa som fan och festa med våra student kompisar osv, kommer blir grymt!!

Nu ska jag kila till poolen och steka med olja, hörs!

Peace

- L


RSS 2.0