Full moon party nästa!!

Nu var det ett tag sen vi skrev! Men har ju haft lite finbesök från Sverige och där med lite för upptagna.. Phiphi var nice! Kul att träffa kompisar o festa lite, blev mycket gång också i backarna.

Senaste veckan har vi spenderat på koh samui med Fridas föräldrar och David, så vi har haft lite utav "familjesemester" med mycket sol och mat, trevliga kvällar med drinkar. Nu sitter vi o dricker mojito och längtar efter full moon som kommer bli crazy as hell! Har nyss ätit en sjukt fin buffé med både seafood o kött, har inte ätit kött på 2,5mån..

Åkte jetsky idag igen, så fruktansvärt kul alltså! Shoppat full moon linnen har vi gjort också, snart är de bara 3veckor kvar för oss:/ längtar till Bangkok! Ska shoppa sönder! Har lämnat av de mesta köpta till Fridas föräldrar nu så nu kan vi börja shoppa igen med lätta väskor:) och kasta allt gammalt skit man hade med sig från swe. Får se när vi skriver igen, kommer blir så sjuuukt kul på full moon! Och pool ska bli trevligt på vårt hotell också, som vi ska dela med Moa o Emma:) taggar!!

Hörs så länge mina fina!

Peace


- L


Phi phi

Livet leker och allt är kanon. Trevligt med lite glada vänner från Sverige, även om de inte är liks rutti som mig o F!;) David har trampat på en sjöborre och Norman har svullnat upp i hela bena.. De tror de kan hålla samma tempo som oss, men peppar peppar, vi ska inte säga för mycket. Är ju fortfarande en månad kvar.

Idag var vi ut med en egen hyrd longboat, eftersom vi är 8pers nu så blev de att kosta 100kr var. Riktigt nice att driva runt o snorkla hoppa från klippor, mata apor osv. En helt okej dag med andra ord! Imorgon ska vi bara sola o bada på long beach. Festerna här är trevliga och inte tala om de pizzor vi käkar varje kväll på väg hem upp mot beger där vi bor, fantastiskt. Men ikväll var vi lugna och kollade på film på en restaurang, the impossible. Handlar om tsunamin och phi phi var ju en av de öar som var värst drabbad. Sjukt jobbig film att se och hälsa här. Så vi vill bara säga till alla nära och kära att vi älskar er oerhört mycket, de ska ni vet så här i stundens hetta. Till och med så att de berör känslokalla mig.

Nog om de, nu ska vi sova och den här gången ordentligt! Natti

Peace


- L


Lämnat vår pärla för nya erfarenheter!

Vi har nu lämnat paradis ön och begett oss till koh lanta. Vi började sista morgonen på Koh lipe med en frukost på vårt favoritställe, det blev både yoghurt med färsk frukt och pannkakor. Vi var så mätta att vi nästan kunde rulla därifrån efteråt.

Vi har sedan tillbringat dagen på en färja som i Sverige inte skulle kallas färja utan snarare fiskebåt. När vi klev på trodde vi det skulle bli en härlig dag i solen uppe på däck mitt ute på havet, men så fel vi hade.. När båten började åka märkte vi vågorna, det skvätte upp vatten så det liknade em swimmingpool där vi satt och gungade sa att vi knappt tog oss därifrån. När vi kom ner och in såg vi ut som två blöta katter, vi stoppade i oss varsin åksjuketabletter och höll oss inne resten av båtturen som tog närmare 7 timmar istället för 5.

Om vi sammanfattar våra dagar på Koh Lipe så har vi bara njutit, har hållt till på stranden på dagarna & solat, badat, läst och spelar strandtennis. Två av eftermiddagarna har vi även tagit oss ut och tränat. Kändes väldigt bra efteråt!

Tillbaka i nuet då vi sitter på vår uteplats dricker spy/breezer och har det bra. Vi ska snart duscha innan vi beger oss ut för att leta upp ett ställe att äta på. Det verkar vara mysigt och fint här så vi ska nog trivas. De kommande dagarna planerar vi även att göra några utflykter. Vi uppdaterar senare i veckan vad vi varit med om för äventyr.

Hoppas att våren börjar göra sig påmind hemma i Sverige.

- F


Vår pärla!

Efter två nätter i vår otroligt mysiga o simpla bungalow på koh lipe är vi helt överens. Den här ön är vår lilla pärla! Vi har inte sett något vackrare o härligare ställe på våra snart 7veckor nu.

Det är en otroligt härlig miljö, vattnet är kristallklart och stranden kritvit. Inte speciell stor ö heller så vandra omkring är Inge problem alls. Något som vi uppskattar också är att de inte finns nå riktiga bilar här heller, bara några få "golfbilar" och moppar. Underbart med thailändsk mat igen tycker vi och nu är det bara att njuts resten av vår resa! Igår kollade vi på the hangover på en bar här i närheten och åt popcorn o drack shakes.

Nu snart ska vi bege oss till en brantare backe än arbetarbacken hemma i gränges för att göra lite intervaller. Kan vi känna oss nöjda med den här dagen också!

Peace


- L


RSS 2.0