Full moon party nästa!!

Nu var det ett tag sen vi skrev! Men har ju haft lite finbesök från Sverige och där med lite för upptagna.. Phiphi var nice! Kul att träffa kompisar o festa lite, blev mycket gång också i backarna.

Senaste veckan har vi spenderat på koh samui med Fridas föräldrar och David, så vi har haft lite utav "familjesemester" med mycket sol och mat, trevliga kvällar med drinkar. Nu sitter vi o dricker mojito och längtar efter full moon som kommer bli crazy as hell! Har nyss ätit en sjukt fin buffé med både seafood o kött, har inte ätit kött på 2,5mån..

Åkte jetsky idag igen, så fruktansvärt kul alltså! Shoppat full moon linnen har vi gjort också, snart är de bara 3veckor kvar för oss:/ längtar till Bangkok! Ska shoppa sönder! Har lämnat av de mesta köpta till Fridas föräldrar nu så nu kan vi börja shoppa igen med lätta väskor:) och kasta allt gammalt skit man hade med sig från swe. Får se när vi skriver igen, kommer blir så sjuuukt kul på full moon! Och pool ska bli trevligt på vårt hotell också, som vi ska dela med Moa o Emma:) taggar!!

Hörs så länge mina fina!

Peace


- L


Kommentarer
Postat av: Elisabeth Wintwrås

Tack tjejer för en trevlig o rolig vecka med er. Ha det nu så bra o var rädda om er. Kramar från oss

2013-03-26 @ 08:10:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0