Kinesisk nyår!!

Hallå där hemma! Nu skriver vi åter igen o tack för alla kommentarer, de betyerr mycket för oss:)

Ikväll var de riktigt drag här! Har stått överallt i hela Vietnam happy new year 2013.. Och vi har bara tänkt jaha, de var ju ett tag sen. Innan vi uppfattade att fr var de kinesiska som inträffade idag den 9 feb. Så ikväll var de lite av ett måste att gå ut och vid tolvslaget var precis hela nha trang på stranden och kollade på fyrverkeri, jättefint var de!

Sjukt trevlig kväll förövrigt också, käkade på en bra italiensk restaurang och åt både sjuk god pasta, inte varje dag de förkommer här nere liksom. Sen träffade vi två danska killar som var lika gamla som mig, och det var så kul att umgås med dem hela kvällen och kunna prata på "riktigt" eller vad man ska säga. Visst vi snackade engelska med varann (enklast så) men vi har så mycket gemensamt med folk från Skandinavien har vi märkt. Så de är mycket roligare och innehållsrikare samtalsämnen än annars. Imorgon ska vi nog finna dem på stranden och fortsätta att snacka lite:) kul med nytt folk!

Nu ska jag snart skypa med Everto portokalo (TB) innan läggdags, klockan är ju ändå snart 04.30 här haha

See yeah, peace



- L


Kommentarer
Postat av: PAPASEB

Gott nytt "Vietnam år" på er tjejer. Här hemma firar jag och morsan "Gott nytt Bandyår" eftersom Gais vann mot Sirius igår kväll på Heden med 4-1. Nu väntar sista matchen i grundserien mot Vetlanda i SAPA-Arena.

Ha det tjejer...

2013-02-11 @ 09:48:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0