KL

Då har vi landat i ännu en stad och känner oss som hemma efter 2 dagar här. Kom hit i fredags och bodde första natten på ett hotell vi inte gillade alls, kändes som vi bodde i en fänglsecell och vi kunde inte justera acn så höll på att frysa ihjäl. Men vi bytte upp oss väldigt rejält. Nu betalar vi dock mer men det är det värt. Vi har ett underbart rum, sköna sängar och det bästa av allt är frukostbuffén. Imorse åt vi som vi aldrig sett mat förut, var mätta hela dagen!

Ja vad har vi hunnit med under våra 3 dagar här då? Vi bor i Chinatown och marknaden utanför är väldigt bra, helst om man är ute efter klockor. Vi har köpt klockor så att vi skulle kunna öppna ett eget gatustånd här utanför. Därför har vi tillbringat en hel del tid där. Igår tog vi på oss gångskorna och högg tag i kartan och gav oss ut på upptäcktsfärd. Som vanligt hamnade vi i ett shoppingcenter som var rena paradiset, dessvärre hade/har vi ångest eftersom vi inte kan släpa på så mycket, men en hel del blev det inhandlat. Vi såg även en del sevärdheter under dagen som twintowers, riktigt coola byggnader. Under kvällen hängde vi på marknaden och åt vårrullar och kyckling satay på gatan.

Idag begav vi oss till ännu ett köpcenter, det här med mer asiatisk stil men det coolaste av allt var att det fanns ett nöjesfält fullt med karuseller inuti. Självklart fick vi med oss lite påsar hem även denna dag.. Kvällen har vi tillbringat på en japansk restaurang först där vi åt sushi och lite andra smårätter som man beställde in allt eftersom från en egen datorskärm som fanns vid varje bord, ett mysigt och roligt ställe att äta på! Under senare delen av kvällen gick vi till twintowers för att se det by night och få härliga bilder, vilket vi lyckades bra med! De kommer dock senare eftersom bilderna är på kameran. Nu njuter vi av sista natten på det här hotellet, imorgon kväll åker vi vidare mot georgetown och hoppas att få lika bra dagar där som här! KL är absolut en stad som jag rekommenderar, helst om man gillar shopping som vi.


-F


Kommentarer
Postat av: PAPASEB

Vi är lite oroliga att ni får "Shoppa-holic" känslor ni ej kan bli av med. Ha det...tjejer.

2013-02-18 @ 17:29:15
Postat av: David Glader

Måste hålla med överstående talare lite. Vet att du har svårt att behärska dig gumman! Så länge hälften går till mig är det lugnt ;) Puss!

2013-02-18 @ 19:59:48
Postat av: Elisabeth Wintwrås

Oj oj.. Tänk på att ni ska bära hem allt också 😉
Eller räknar ni med bär hjälp hem??
Kram ha det bra / mamma

2013-02-20 @ 19:25:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0