Nästa Koh lipe!

Passar på att skriva ett snabbt inlägg från vår sista dag här i langkawi innan vi åker vidare till Koh lipe och Thailand imorgon.

Vi känner oss nöjda med vår vecka här, det tråkiga är att vi har haft mestadels dåligt väder. Idag åkte vi tillsammans med Mirjam och Filip till den omtalade linbanan här på ön. Sjukt fin utsikt där man såg ut över stora delar av ön och även havet runt om. Eftersom solen tittade fram idag spenderade vi eftermiddagen på stranden och njöt av värmen. Vi har sedan ätit med Filip, Mirjam, Moa och Emma och även sagt hejdå till dem... Lika tråkigt varje gång att säga hejdå till våra nyfunna vänner! Men Moa och Emma kommer vi möta upp senare under resan för lite full moon party, det blir grymt!

Imorgon åker vi in i Thailand igen som faktiskt ska bli skönt! Vi längtar efter thaimaten för maten här har inte varit speciellt bra, har mest varit västerländsk mat så nu ser vi fram emot wok, curry, kyckling och ris i 7 veckor!

Nu är det dags att dra sig tillbaka till rummet och se om vi har några kackerlackor som vi måste jaga bort innan vi kan somna tryggt.

- F


Kommentarer
Postat av: PerW

Hej Njut av värmen och solen här hemma är det + grader och lite vårkänsla men det skall bli kallt mot helgen igen.
Ha det så bra vi ses snart

PerW

2013-02-28 @ 16:55:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0