Saigon (HCM-city)

Big city life!

Indeed, stan är helt crazy! Men vi trivs och älskar det. Mycke mer stadskänsla här än i Bangkok tycker vi nog, trafiken är mer eller mindre en dödsfälla men man lär sig snabbt. De är moppar och motorcyklar precis överallt, rekommenderar inte barnfamiljer att åka hit precis.

Men som sagt vi trivs och tycker vi kan stan väldigt bra nu, har gått till fots hela tiden och i tre olika distrikt, eftersom stan är uppdelad i olika distrikt. Vi har shoppat en del, gått på både dag och nattmarknad. Idag var vi på den kända krigsmuseet och läste på lite om Vietnamkriget, väldigt intressant! Imorgon ska vi även besöka tunnlarna som de grävde för att överraska fienderna. Vi har också hunnit med att besöka stans finaste skyskrapa och hade fin utsikt från den 50:e våningen.

Så vi har verkligen orienterat oss runt med en simpel karta och ett glatt humör, är riktigt varmt här ska också tilläggas!

Imorgon kväll beger vi oss norröver och till sol & bad paradiset nha trang med 11 timmars nattbuss. Ska bli väldigt intressant om vi kan sova i sovsängarna i en guppig buss. Men de bästa är att vi reser på natt och missar ingen soldag!

Peace


- L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0