Singapore nästa!

Sitter just nu i lobbyn på vårt hotell i nha trang, väntar på att ta en taxi som ska ta oss till busstationen där vi ska hoppa på en nattbuss åter igen. Vi hoppas att denna resa kommer gå minst lika bra som sist. Dock så tror jag vi kommer ha lite svårare att sova denna gång eftersom som mer eller mindre har vänt på dygnet här, har inte gått o lagt oss före kl 02..

Men men de kommer nog gå bra, vi har köpt på oss massa smått o gott så. Igår var vi på en shoppingcenter här och Shit va vi handlade billiga snygga kläder!! Vi gick helt crazy, kläder man kan använda i Sverige! Helt underbart.

Ja men nu lämnar vi nha trang, tårfyllt mer eller mindre, har haft de sååå sjukt bra här, men vi känner oss redo för nya äventyr. Sa hejdå till engelsmännen som vi håller väldigt kär och hoppas vi kommer träffa dem i Thailand igen i slutet av mars. Nu blir de saigon över morgondagen shoppa lite innan vi flyger på kvällen till Singapore! Kommer bli så sjukt kul att åka dit, allt är typ olagligt och väldigt rent har vi hört. Får tex inte tugga tuggummi där, så jag får hålla koll på Frida!

2nätter där kostar mer än 9nätter här för oss haha lite skillnad. Så blir bara en kort visit sen vidare, ja vart vet vi inte men de visar sig:) nu kommer vår oplanerade månad, love it!


Peace


- L


Kommentarer
Postat av: PAPASEB

Ha det bra tjejer, gärna en kommentar när ni kommer fram. Linnea...kolla twitterduon på SVB´s hemsida. Ha det...

2013-02-12 @ 13:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0