Vår vän starbucks

Nu försöker vi oss på att skriva igen. Som jag skrev tidigare är de inte wifi på vårt rum nu så då får man ta sig någon annanstans för att vara på internet, vilket vi oftast inte orkar. Har kommit på att vi blivit fruktansvärt bekväma o lata av oss.. Igår var vi på en utflykt från 9-15 och därefter var hela gänget helt slut! Så de tar på krafterna att göra saker numera. Ska bli intressant att se hur vi ska klara av vardagen hemma i Sverige.

De har inte vart allt för bra väder här så vi har försökt gjort saker så mycket vi kan. Som sagt så var vi på wildlife tour igår. Vi åkte mesta delen båt på ett så kallat "träsk" matade småfiskar och besökte fiskfarm. Såg också många vilda apor, ormar, örnar och besökte lite grottor med fladdermöss i. Så dagen i korta drag var riktigt händelserik och skojig. Idag har jag och F dammat av våra löparskor o tagit tag i träningen.. Därmed är vi helt slut nu, orkar knappt prata haha. Sitter på vår fina vän starbucks coffee som så många gånger förr med en kopp kaffe latte:) vi trivs där.

Ikväll blir de nog lite fisk hade vi tänkt, ska bli gott! Btw så har vi lagt upp lite bilder på Facebook från hela vår resa hittills, många härliga bilder. Vi börjar känna att vi hunnit med en hel del, vilket är roligt, kommer bli tomt att komma hem.. Usch nej inga såna tankar nu!!;)

Peace


- L


Kommentarer
Postat av: PAPASEB

Hägtiga bilder...kul att ni upplever saker man ej kan göra hemma i Svedala, men en sak har vi och det är stora...härliga..semlor. Ha det tjejer.....

2013-02-25 @ 17:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0