Bangkok

Igår anlände vi till Bangkok efter en väldigt guppig bussresa så sova var det sista man kunde göra. när vi hade checkat in på hotellet köpte vi hem
McDonalds och började göra oss i ordning för kvällen. Lite senare tog vi en taxi till de studenter som vi lärde känna på koh samet, eller ja det blev flera taxifärder eftersom den förste chaffuören inte visste vart vi skulle utan släppte av oss totalt fel! Vi fick senare hjälp av en vägpolis som fixade en tuktuk som tog oss till rätt ställe. Där hade vi sedan en riktigt trevlig kväll!

Idag följde amerikanen ( en av killarna) med oss till ett stort köpcenter där vi åt sjukt god mexikansk mat och bara kollade runt sen. Kvällen spenderas sedan på khaosan med att shoppa lite, bl.a. en klocka och varsitt Chang linne, L köpte sig även en svart bikini som hon kan använda innan hon är redo för den vita. Hon säger nämligen att jag måste avgöra när hon har tagit tillräckligt med färg för att ha den. Vi uppdaterar när den dagen är kommen! Nu sitter vi uppe i baren på taket och dricker varsin Chang och njuter av sista kvällen i Thailand på någon månad för imorgon lämnar vi landet och åker till Vietnam.

-F


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0