Koh samet

Nu var det ett tag sen vi skrev något här, men det beror främst på dåligt eller Inge wifi alls. Nu har vi iaf tagit oss till den lilla ön koh samet i norra Thailand efter en natt i Bangkok. Det räckte kan jag säga för att vi skulle bli helt in love i storstaden! Vi kommer shoppa sönder där sen.. Allt vi såg ville vi ha och Shit va billigt allt är! Köpte en sjukt fint linne för 20kr, frågan är bara hur vi ska få med allt hem, får helt enkelt ha med oss ett extra bagage hem. Tog ca 3,5h ner till koh samt samt båt på 30min, kostade endast 110kr för oss båda två med buss och båt tur och retur, skaplig skillnad till Sverige då man åker enbart till Ludvika från Grängesberg (1,5mil) kostar över 30 spänn för en!

Nu solar och badar vi bara, ska bo i en lite bungalow inatt och vi delar toa och dusch med andra, men då kostar de 60kr per natt! Och vi trivs eftersom vi är gamla orienterare båda två. Första dagen idag med solande i 8h, vi är nöjda med dagens bränna och allt! Träffade nyss på en stor familj med äckliga oförskämda ryssar så börja snacka med oss osv.. Nej usch sa vi bara o gick där ifrån. Snart ska vi krypa under vårt myggnät och ladda inför morgondagens solning!

See yahhh!



-L


Kommentarer
Postat av: PAPASEB

Låter underbart....bättre med myggnät än långkalsonger. Minus 19 grader igår kväll på bandymatchen Broberg-Gais på Hällåsen i Söderhamn. Resultat 4-2 till Broberg. Ha det skönt i värmen tjejer....//SEB

2013-01-19 @ 09:05:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0